Openbare vergadering uitgesteld

Tijdens de kick-off van de dorpscommissie hebben we aangekondigd dat we minimaal zes keer per jaar openbaar vergaderen, in het gemeenschapshuis. Dat betekent dat iedereen bij die vergaderingen kan aansluiten, om te luisteren of zelf een onderwerp in te brengen.

De eerste openbare vergadering van 2022 stond gepland voor februari. Vanwege de huidige coronamaatregelen kan deze bijeenkomst helaas niet doorgaan. Een digitaal alternatief vinden we niet passen, omdat we graag op een interactieve manier met jullie in gesprek gaan over de thema’s.

Tijdens deze eerste openbare vergadering komen twee thema’s aan bod: verkeer en aanpassingen aan het dorpsplein (let op: geen herinrichting, maar kleine aanpassingen).

Zodra een nieuwe datum gepland is, maken we dat hier en via www.laevegrashook.nl bekend.

Gepubliceerd door dorpscommissielaevegrashook

‘Laeve Grashook’ is de dorpscommissie van Grashoek. We zetten ons op een proactieve manier samen met het dorp in voor de leefbaarheid van Grashoek.

%d bloggers liken dit: