Informatie & contact

Heb je een vraag of wil je contact opnemen met dorpscommissie Laeve Grashook? Dat kan via het contactformulier op deze pagina. Ook vind je hier handige informatie, namen en contactgegevens van belangrijke organisaties, verenigingen en instanties in en voor Grashoek.

Als dorpscommissie vergaderen we minimaal zes keer per jaar openbaar, in het gemeenschapshuis. Dat betekent dat iedereen bij die vergaderingen kan aansluiten, om te luisteren of zelf een onderwerp in te brengen. Heb je een onderwerp dat je met ons wil bespreken? Laat het ons dan weten door te mailen naar info@laevegrashook.nl of via het contactformulier onderaan deze pagina.

Sociale gids Grashoek

Welke voorzieningen zijn er allemaal? En waar moet je zijn met vragen over wonen, welzijn en zorg? Dat is soms lastig. In deze handzame gids vind je informatie, namen en contactgegevens van allerlei belangrijke organisaties, verenigingen en instanties. Van sociale activiteiten zoals kienen of biljarten tot voorzieningen zoals het eetpunt of het dorpsvervoer, en van zorgorganisaties tot verenigingen in Grashoek. De gids is in 2020 samengesteld voor inwoners van Grashoek, door de stichting BWiG (Bevordering Welzijn inwoners Grashoek). Hieronder kun je de sociale gids downloaden.

Stuur ons een bericht

Over Grashoek

Grashoek is een klein dorp in de gemeente Peel en Maas, met iets minder dan 1.700 inwoners. Het dorp wordt omringd door prachtige natuur en ligt op het randje van de Peel. Meer weten over Grashoek? Lees dan verder op Wikipedia.