Nieuws

Op deze pagina vind je de laatste nieuwsberichten van de dorpscommissie Laeve Grashook en andere werkgroepen en commissies. Klik op het bericht om meer te lezen.

Heb je een tip voor ons? Laat het ons weten via de Facebookpagina van Laeve Grashook, door te e-mailen naar info@laevegrashook.nl of via het contactformulier op onze website.

Sluit aan bij onze openbare vergadering! (10 mei)

De dorpscommissie vergadert een aantal keer per jaar openbaar, in het gemeenschapshuis. Iedereen is welkom om bij die vergaderingen aan te sluiten, om te luisteren of zelf een onderwerp in te brengen. 

Geef je op: Grashoek doet weer mee aan de vierdaagse!

Woensdag 22, donderdag 23, vrijdag 24 en zaterdag 25 juni is de Jeugdvierdaagse in de gemeente Peel en Maas. Het wandel4daagse comité Grashoek pakt ook dit jaar de organisatie voor Grashoek hiervan op, zodat we als dorp weer gezellig samen kunnen lopen. In dit bericht vind je alle verdere informatie.

Interessante dialoogavond over toekomst Semper Avanti

Gisteren (maandag 25 april) kwamen de leden van fanfare en drumband Semper Avanti samen om de brainstomen over de toekomst van de vereniging. In deze dialoogavond werd stilgestaan bij het verleden, heden en vooral de toekomst van Semper Avanti. De avond werd begeleid door Ron Klemann van Vorkmeer.

Skatebaan feestelijk geopend!

Vandaag is de nieuwe skatebaan op het dorpsplein feestelijk geopend! Na een kort openingswoordje van wethouder John Timmermans en voorzitter van de dorpscommissie John Janssen, mochten initiatiefnemers Luuk, Lucas en Tren het lintje doorknippen. Daarna werd er enthousiast gebruik gemaakt van de skatebaan! De foto’s van de feestelijke opening zijn te vinden op de FacebookMeer lezen over “Skatebaan feestelijk geopend!”

Skatetoestellen op dorpsplein geplaatst en officieel geopend

Ongeveer 1,5 jaar geleden ontstond bij een groepje jongeren het idee om een skateplek te maken op het dorpsplein ‘Onder de Linden’ in Grashoek. Het is een hele populaire hobby onder de jeugd én het brengt leven op het plein. Luuk, Lucas, Tren en ouders Nancy & Nicole zijn zelf aan de slag gegaan om dit initiatief uit te werken. Nu is het zover: aankomende week worden de skatetoestellen gebracht en geplaatst op het dorpsplein.

Goede Doelenweek in Grashoek

Komende week (van 11 t/m 15 april) is het weer zover: de Goede Doelenweek in de gemeente Peel en Maas! Deze week krijgt iedereen de envelop in de brievenbus. Hier kun je jouw bijdrage alvast in doen en aangeven voor welke goede doelen dit is. Volgende week maandag 11 april vanaf 18.00 uur worden deMeer lezen over “Goede Doelenweek in Grashoek”

Bericht van burgemeester Wilma Delissen-van Tongerlo

Een bericht van burgemeester Wilma Delissen-van Tongerlo: “Dankjewel!!! Donderdagmiddag heb ik samen met wethouder Mestrom gezien en gehoord hoe gastvrij Grashoek is! We zijn bijgepraat en op hoogte gebracht van jullie inzet en de wijze waarop vluchtelingen uit Oekraïne zijn opgevangen en geholpen.

Activiteiten Koningsdag in Grashoek!

Ook dit jaar heeft het Oranjecomité Grashoek weer iets leuks georganiseerd op woensdag 27 april (Koningsdag) voor alle kinderen van Grashoek (t/m groep 8)! Geef je snel op!

‘Grashoek voor Oekraïne’ update

Op dit moment zijn er 36 vluchtelingen ondergebracht bij gastgezinnen in Grashoek. Wij verwachten binnenkort nog één gezin en dan zijn alle plekken voorlopig bezet. Het huisvesten is redelijk soepel verlopen. We hebben hiervoor prima samengewerkt met de gemeente Peel en Maas, die ervoor heeft gezorgd dat de mensen die wij niet meer konden plaatsen toch een goede opvangplek in de buurt hebben gekregen.

Succesvolle potgrondactie voor ‘Grashoek voor Oekraïne’

Vorige week was de jaarlijkse potgrondactie van fanfare en drumband Semper Avanti. De volledige opbrengst wordt geschonken aan de actie ‘Grashoek voor Oekraïne’. Dankzij de goede verkoop van de potgrond en een gift van een gulle sponsor is de netto opbrengst € 1.781,45 geworden.

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.