Nieuws

Op deze pagina vind je de laatste nieuwsberichten van de dorpscommissie Laeve Grashook en andere werkgroepen en commissies. Klik op het bericht om meer te lezen.

Heb je een tip voor ons? Laat het ons weten via de Facebookpagina van Laeve Grashook, door te e-mailen naar info@laevegrashook.nl of via het contactformulier op onze website.

Laat een Grashoeks hart kloppen!

Namens Stichting Hart voor Peel en Maas en HartslagNu hebben we jullie “HART” nodig! Ben jij in bezit van een Reanimatie-, BHV- of EHBO-certificaat en wil jij iets betekenen voor Grashoek en je medemens? Meld je dan snel aan via HartslagNu!

Concert Semper Avanti

Iedereen is uitgenodigd voor het concert “Ticket to Ride” van Fanfare – Drumband Semper Avanti op vrijdag 12 mei. Fanfare Semper Avanti treedt dan op samen met fanfare Sint Jozef uit Beringe. Ook de drumband geeft een spetterend optreden! Het thema van dit concert is “Ticket to Ride”. Op muzikale rondreis door Amerika met deze…

Dorpsprofielschets Grashoek

In 2023 gaat de Gemeente Peel en Maas aan de slag met het erfgoedbeleid en de bescherming van het cultureel erfgoed. De lokale historici van de schrijversgroep erfgoed hebben een compact historisch profiel geschreven van elk dorp in de gemeente Peel en Maas. Inwoners kunnen hierover meedenken. Reageren kan tot uiterlijk 10 mei.

Lintjesregen in Grashoek

Op woensdag 26 april heeft burgemeester Wilma Delissen-van Tongerlo tijdens de jaarlijkse lintjesregen elf Koninklijke onderscheidingen uitgereikt in de gemeente Peel en Maas. Ook in Grashoek werden twee Koninklijke onderscheidingen uitgereikt! Namens dorpscommissie Laeve Grashook van harte gefeliciteerd!!

Koningsdag in Grashoek

Donderdag 27 april vieren we Koningsdag op het dorpsplein in Grashoek. Alle kinderen uit Grashoek (t/m groep 8) zijn welkom! Het Oranje Comité Grashoek heeft een mooie tocht georganiseerd door het centrum van Grashoek. Geef je op en doe gezellig mee! Er zijn mooie prijzen te winnen.

Paaseierenzoektocht Grashoek!

Buurtvereniging Ketsersbos organiseert dit jaar een paaseierenzoektocht door het centrum van Grashoek! Iedereen mag meedoen, je hoeft geen lid van de buurtvereniging te zijn.

Goede Doelenweek Grashoek

Deze week is het zover: de Goede Doelenweek in de gemeente Peel en Maas. Ook in Grashoek dus! Vrijwilligers van 14 nationale goede doelen hebben de krachten gebundeld in een gezamenlijke collecte-actie. Hierdoor komen vrijwilligers dus één keer aan de deur, in plaats van 14 keer. Maandag 3 of woensdag 5 april tussen 18.00 en…

2de bijeenkomst samenwerking verenigingen

Vorige week woensdag (22 maart) hebben we voor de tweede keer in korte tijd een bijeenkomst voor alle Grashoekse verenigingen georganiseerd. Tijdens een eerdere bijeenkomst (november 2022) is er gebrainstormd over mogelijke samenwerkingen. Nu werd er een volgende stap gezet door met elkaar af te stemmen wat er samen mogelijk en onmogelijk is.

Potgrondactie Semper Avanti

Zaterdag 18 maart is de jaarlijkse potgrondactie van Fanfare – Drumband Semper Avanti. Net als vorige jaren wordt de potgrond niet aan de deur verkocht, maar kun je van tevoren bestellen! De potgrond wordt dan bij je thuis geleverd.

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.