Nieuws

Op deze pagina vind je de laatste nieuwsberichten van de dorpscommissie Laeve Grashook en andere werkgroepen en commissies. Klik op het bericht om meer te lezen.

Heb je een tip voor ons? Laat het ons weten via de Facebookpagina van Laeve Grashook, door te e-mailen naar info@laevegrashook.nl of via het contactformulier op onze website.

Toneelvoorstelling in Grashoek

Zaterdag 14 januari om 20.00 uur is er een toneelvoorstelling door toneelgroep ‘Het Scherm Open’ in zaal Leanzo in Grashoek. Het gaat om het stuk ‘Waat ein Sjienheilig Gedoons’, origineel een klucht van Maurits Keyser genaamd ‘Devoot en despoot’. De entree is €10, er is geen voorverkoop. Hieronder lees je meer over de voorstelling!

Christmas Truckrun komt weer door Grashoek!

Aanstaande zaterdag 17 december komt de Christmas truckrun weer door Grashoek. Ruim 80 verlichte kersttrucks rijden met cliënten van Daelzicht een route door de voormalige gemeente Helden. Tussen circa 18.30 en 18.45 uur komt de truckrun door Grashoek. Komen jullie ook weer kijken en genieten?

Opstarten ‘Buurtbos de Houwenberg’ voor en door Grashoek

In Grashoek is een idee ontstaan om samen een buurtbos te gaan creëren aan de Houwenberg. Een plek waar jong en oud samen kunnen komen en van en met de natuur kunnen leren. En waar gelegenheid is om te ontspannen en te genieten van alles wat er groeit en bloeit. Het initiatief komt van Irene…

Deelnemers gezocht voor kidspanel ‘beleeftuin’

Op Struiken 3 (tussen Grashoek en Maasbree) wonen José Lenders en Pieter Koole. Zij wonen in een oude boerderij met een groot stuk grond daar omheen. Hun droom is om hier een plek te creëren die toegankelijk is voor kinderen uit de omgeving. Een beleeftuin met leuke activiteiten en workshops, maar ook een fijne plek…

Informatieavond Helenaveenseweg, Roomweg, Ontginningsweg en Marisstraat

Eerder hebben we al aangekondigd dat de gemeente Peel en Maas in 2023 aan de slag gaat met het herinrichten van de Helenaveenseweg, Ontginningsweg, Marisstraat en een deel van de Roomweg. Het gaat om de delen binnen de bebouwde kom. Begin oktober is het voorlopig ontwerp gepresenteerd tijdens een inloopavond. Hier kwam toen een aantal…

Feestmaandactie ‘Peel en Maas voor elkaar’

Mooie actie in onze gemeente! Mafcentrum ‘Kidzz en Armoede’ organiseert dit jaar geen speelgoed-inzamelactie, maar een crowdfunding om geld in te zamelen. De actie is bedoeld om kinderen die (in Peel en Maas) in armoede leven, toch een cadeau te kunnen geven in de feestmaand december.

Intocht Sinterklaas in Grashoek

Zachtjes gaan de paardenvoetjes weer richting ons mooie Grashoek, op zondagochtend 13 november! Lees hier alle informatie over de intocht! Met dank aan het Sinterklaascomité Grashoek.

Sint Maartensviering in Grashoek

Zaterdag 5 november vieren we weer Sint Maarten met het hele dorp! In dit bericht vind je alle informatie hierover. Met dank aan het St. Maartenscomité Grashoek.

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.