Vergaderingen

‘Laeve Grashook’ is de dorpscommissie van Grashoek. We zetten ons op een proactieve manier in voor de leefbaarheid van Grashoek. Dat doen we sámen met het dorp. Als dorpscommissie vergaderen we daarom minimaal zes keer per jaar openbaar, in het gemeenschapshuis. Dat betekent dat iedereen bij die vergaderingen kan aansluiten, om te luisteren of zelf een onderwerp in te brengen.

Volgende vergadering

De eerste openbare vergadering van 2022 stond gepland voor februari. Vanwege de huidige coronamaatregelen kan deze bijeenkomst helaas niet doorgaan. Een digitaal alternatief vinden we niet passen, omdat we graag op een interactieve manier met jullie in gesprek gaan over de thema’s.

Tijdens deze eerste openbare vergadering komen twee thema’s aan bod: verkeer en aanpassingen aan het dorpsplein (let op: geen herinrichting, maar kleine aanpassingen).

Zodra de nieuwe datum bekend is, wordt dat hier bekend gemaakt. Iedereen is welkom om hierbij aanwezig te zijn. Ook de agenda voor deze vergadering wordt kort van tevoren hier bekendgemaakt. Heb je zelf een onderwerp dat je met ons wil bespreken? Laat het ons dan van tevoren weten door te mailen naar info@laevegrashook.nl.

Agenda volgende vergadering

De agendapunten van onze volgende vergadering zijn nog niet bekend. Zodra dit bekend is, wordt dat hier gedeeld.