Kick-off nieuwe dorpscommissie Laeve Grashook

Misschien heb je onze naam de afgelopen tijd al ergens gehoord… We zijn namelijk, nog vooral achter de schermen, bezig geweest met het opzetten van iets nieuws: dorpscommissie ‘Laeve Grashook’. Nu is het tijd om die nieuwe dorpscommissie voor te stellen aan het dorp! We nodigen jullie daarom graag uit voor onze kick-off avond op woensdagavond 3 november in gemeenschapshuis de Ankerplaats. We starten om 19.30 uur en het programma duurt tot circa 21.15 uur. Tijdens die avond willen we jullie graag meer vertellen over de nieuwe dorpscommissie. Wie zijn wij, waar staan we voor en: wat kunnen we voor Grashoek betekenen? Daarnaast gaan we actief aan de slag met thema’s die het dorp belangrijk vindt.

Na de stop van het voormalige dorpsoverleg hebben meerdere inwoners meegedacht over de vragen ‘hoe nu verder?’ en ‘wat heeft het dorp nodig?’. Uiteindelijk is hier een groepje enthousiaste personen uitgekomen, die nu de dorpscommissie vormen. Dat zijn John Janssen, Robin Peeters, Rob Steeghs en Lindy Bos. Een frisse start, met nieuwe mensen. We stellen ons graag aan jullie voor op woensdag 3 november.

Daarnaast vertellen we kort iets over zelfsturing, en geeft de commissie ‘wonen’ een presentatie over hun plannen en ideeën voor woningbouw in Grashoek.

Wae doon ’t same!

Als dorpscommissie ‘Laeve Grashook’ zetten we ons op een proactieve manier in voor de leefbaarheid van Grashoek. Dat doen we niet vanuit de bestuurstafel, maar juist samen met de gemeenschap. We delen belangrijke informatie, leggen verbindingen, en adviseren en ondersteunen in het opstarten van nieuwe initiatieven. Zodat we ons met z’n állen kunnen inzetten voor een leefbaar en levendig Grashoek. Want dat is de kracht van Grashoek: wae doon ’t same!

We presenteren tijdens deze kick-off ook onze nieuwe website. Via die website delen we informatie over projecten, initiatieven en activiteiten waar het dorp van op de hoogte moet zijn. Want communicatie & in contact zijn met het dorp zijn voor ons belangrijke speerpunten.

Actief aan de slag!

Juist daarom houden wij ons verhaal die avond kort, want we willen vooral ook met jullie in gesprek gaan over belangrijke thema’s voor het dorp. Dat doen we op een interactieve manier. We willen namelijk graag weten wat er in het dorp leeft, zodat we daar, waar nodig, op kunnen inspelen.

Zien we jullie 3 november?

Wij zorgen voor de koffie & thee! Aanmelden is niet nodig. Je hebt geen coronatoegangsbewijs nodig voor deze bijeenkomst.

Laeve Grashook, det doon wae same!

Gepubliceerd door dorpscommissielaevegrashook

‘Laeve Grashook’ is de dorpscommissie van Grashoek. We zetten ons op een proactieve manier samen met het dorp in voor de leefbaarheid van Grashoek.

%d bloggers liken dit: