Inloopmiddag Effe Ankeren weer van start

De gezellige inloopmiddag ‘Effe Ankeren’ gaat vanaf zondag 7 november weer van start! Iedere eerste zondag van de maand wordt deze huiskamerbijeenkomst georganiseerd in gemeenschapshuis de Ankerplaats, van 14.00 tot 16.00 uur. Iedereen is van harte welkom om met een kopje koffie, thee of ander drankje samen een gezellige middag te hebben.

Sinds september 2019 worden deze bijeenkomsten maandelijks georganiseerd door stichting BWiG. Er waren altijd zo’n 20 bezoekers aanwezig; een duidelijk teken dat er behoefte was aan zo’n bijeenkomst. In coronatijd gingen deze bijeenkomsten tijdelijk niet door. Nu kunnen deze inloopbijeenkomsten (vooralsnog) weer georganiseerd worden, met inachtneming van de coronamaatregelen.

Gepubliceerd door dorpscommissielaevegrashook

‘Laeve Grashook’ is de dorpscommissie van Grashoek. We zetten ons op een proactieve manier samen met het dorp in voor de leefbaarheid van Grashoek.

%d bloggers liken dit: