Infobijeenkomst Zonnepark Spiesberg

Initiatiefnemers Peel Energie (lokale energiecoöperatie) en MorgenZon zijn bezig met ontwikkelen van een nieuw zonnepark in Grashoek: Zonnepark Spiesberg. De initiatiefnemers gaan in de komende maanden het ontwerp verder uitwerken, samen met o.a. de gemeente, omwonenden en andere bewoners van Grashoek. Woensdag 20 oktober om 19.30 uur organiseren de initiatiefnemers een informatiebijeenkomst voor het hele dorp, in gemeenschapshuis de Ankerplaats.

Opgeven voor deze avond kan via www.peelenergie.nl/nieuws/informatie-bijeenkomst-zonnepark-spiesberg of door een e-mail te sturen naar info@zonneparkspiesberg.nl Je hebt een coronatoegangsbewijs nodig voor deze avond.

Als dorpscommissie ‘Laeve Grashook’ en commissie duurzaamheid vinden we het belangrijk dat het dorp goed geïnformeerd wordt over zo’n project. Wij zijn zelf dan ook als toehoorders aanwezig bij deze informatiebijeenkomst.

Gepubliceerd door dorpscommissielaevegrashook

‘Laeve Grashook’ is de dorpscommissie van Grashoek. We zetten ons op een proactieve manier samen met het dorp in voor de leefbaarheid van Grashoek.

%d bloggers liken dit: