Mooi jongereninitiatief uit het dorp: skaten op het plein

Vorig jaar ontstond het idee om skate-toestellen te plaatsen op het dorpsplein. Het is een hele populaire hobby onder de jeugd én het brengt leven op het plein. Luuk, Lucas, Tren, ouders Nancy & Nicole zijn zelf aan de slag gegaan om dit initiatief uit te werken.

Er zijn toen al een heleboel handtekeningen opgehaald. In oktober vorig jaar heeft een groep enthousiaste skaters, steppers, skeeleraars & fietsers die handtekeningen uitgereikt aan de gemeente Peel en Maas, op het plein. Inmiddels zijn ook omwonenden uitgebreid ‘geïnterviewd’ over wat ze van het idee vinden.

Vanavond was een meedenk-avond voor omwonenden van het dorpsplein. Hier hebben de jongens (Luuk, Lucas en Tren) zelf uitleg gegeven over wat ze tot nu toe gedaan hebben, het uitgewerkte idee en wat de vervolgstappen zijn. Het idee is om een aantal losse skate-toestellen te plaatsen op het Onder de Linden-plein. Mooi om te zien: omwonenden zijn heel positief over het initiatief! Samen met de gemeente gaan ze nu aan de slag om dit verder vorm te geven. 

Een heel mooi voorbeeld van een initiatief dat door het dorp zelf wordt opgepakt! Want een levendig en leefbaar Grashoek, det doon wae same!

Gepubliceerd door dorpscommissielaevegrashook

‘Laeve Grashook’ is de dorpscommissie van Grashoek. We zetten ons op een proactieve manier samen met het dorp in voor de leefbaarheid van Grashoek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: