Concert Semper Avanti

Iedereen is uitgenodigd voor het concert “Ticket to Ride” van Fanfare – Drumband Semper Avanti op vrijdag 12 mei. Fanfare Semper Avanti treedt dan op samen met fanfare Sint Jozef uit Beringe. Ook de drumband geeft een spetterend optreden! Het thema van dit concert is “Ticket to Ride”. Op muzikale rondreis door Amerika met deze twee fanfares!

Het belooft een mooie avond te worden! Muziek als La Storia, Last of the Mohicans, Festa Latina, de Shannon Song van Rowwen Hèze, het Amerikaans volkslied + The A-Team, Africa van Toto en medleys van Guns ’n Roses en Bruce Springsteen komt deze avond voorbij!

  • Iedereen is welkom voor deze muzikale avond! De entree is gratis.
  • Zet vrijdag 12 mei vast in je agenda!
  • Het concert begint om 20.00 uur, de zaal is open vanaf 19.30 uur.
  • Locatie is gemeenschapshuis De Ankerplaats.

Gepubliceerd door dorpscommissielaevegrashook

‘Laeve Grashook’ is de dorpscommissie van Grashoek. We zetten ons op een proactieve manier samen met het dorp in voor de leefbaarheid van Grashoek.

%d bloggers liken dit: