Goede Doelenweek Grashoek

Deze week is het zover: de Goede Doelenweek in de gemeente Peel en Maas. Ook in Grashoek dus! Vrijwilligers van 14 nationale goede doelen hebben de krachten gebundeld in een gezamenlijke collecte-actie. Hierdoor komen vrijwilligers dus één keer aan de deur, in plaats van 14 keer. Maandag 3 of woensdag 5 april tussen 18.00 en 20.00 uur komen vrijwilligers aan de deur om de (eerder bezorgde) envelop op te halen. In dit bericht lees je meer informatie!

Iedereen heeft onlangs een informatiebrief gekregen over de Goede Doelenweek. Hierop staat een overzicht van de goede doelen waar je aan kan doneren. Vul de lijst in en zet achter ieder goed doel het bedrag dat je wil geven. Doe vervolgens het bedrag contant in de envelop, met de bijdragelijst. Zorg ervoor dat de envelop goed dichtgeplakt is. Je hoeft je naam hier niet op te zetten, je bijdrage is anoniem. Leg de envelop vast klaar voor de collectanten. Maandag 3 of woensdag 5 april tussen 18.00 en 20.00 uur komen de collectanten aan de deur. Zij hebben een legitimatiepas bij zich.

Niet thuis en wil je toch doneren?

Ben je niet thuis op deze momenten? Dan kun je eventueel ook op een andere manier doneren!

  • Stop de envelop met je bijdrage in de brievenbus op het volgende adres: Familie Reinders, Marisstraat 67, 5985 PR Grashoek.
  • Maak je donatie over naar het volgende rekeningnummer: NL39 RABO 0301765480 o.v.v. GDWG 2023. Je donatie wordt dan gelijkwaardig verdeeld over de deelnemende goede doelen.

Alvast heel erg bedankt voor je medewerking en eventuele donaties! Alle goede doelen kunnen de steun goed gebruiken.

Gepubliceerd door dorpscommissielaevegrashook

‘Laeve Grashook’ is de dorpscommissie van Grashoek. We zetten ons op een proactieve manier samen met het dorp in voor de leefbaarheid van Grashoek.

%d bloggers liken dit: