Paaseierenzoektocht Grashoek!

Buurtvereniging Ketsersbos organiseert dit jaar een paaseierenzoektocht door het centrum van Grashoek! Iedereen mag meedoen, je hoeft geen lid van de buurtvereniging te zijn.

Kinderen van basisschool de Horizon krijgen het deelnameformulier morgen (vrijdag 7 april). Je kan het zaterdag ook ophalen bij De Ankerplaats / restaurant De Meiden, of hieronder downloaden.

Hoe werkt de zoektocht?

In iedere straat (die op het formulier staat!) heeft één huis een paasei achter het raam verstopt. De opdracht: zoek alle letters bij elkaar, noteer ze op het formulier en vind de oplossing!

Als je de oplossing hebt gevonden, lever je het formulier (inclusief naam en contactgegevens) in bij gemeenschapshuis De Ankerplaats. Er zijn leuke prijzen te winnen!!

Lever je het formulier a.s. zaterdag 8 april tussen 14.30 en 19.00 uur in aan de bar van De Ankerplaats? Dan krijg je een chocolade paasei! Als je de oplossing later inlevert in de brievenbus krijg je geen paasei, maar speel je wel mee voor de prijzen. Er zijn 4 prijzen te winnen. De hoofdprijs is een leuke activiteit bij Beringerzand (t.w.v. €75). De winnaars krijgen telefonisch bericht.

De paaseieren hangen van zaterdag 8 april t/m maandag 10 april achter het raam. Dit is dan ook de uiterste inleverdatum.

Buurtvereniging Ketsersbos wenst iedereen veel plezier en succes!

Download hieronder het deelnameformulier:

Gepubliceerd door dorpscommissielaevegrashook

‘Laeve Grashook’ is de dorpscommissie van Grashoek. We zetten ons op een proactieve manier samen met het dorp in voor de leefbaarheid van Grashoek.

%d bloggers liken dit: