Deelnemers gezocht voor kidspanel ‘beleeftuin’

Op Struiken 3 (tussen Grashoek en Maasbree) wonen José Lenders en Pieter Koole. Zij wonen in een oude boerderij met een groot stuk grond daar omheen. Hun droom is om hier een plek te creëren die toegankelijk is voor kinderen uit de omgeving. Een beleeftuin met leuke activiteiten en workshops, maar ook een fijne plek om gewoon rond te hangen. Graag willen zij deze tuin inrichten in samenwerking met kinderen. Daarom zijn we op zoek naar kinderen die hierover mee willen denken!

Denk mee in het kidspanel

Aanstaande vrijdag 2 december van 15.00 tot 17.00 uur wordt er een kidspanel georganiseerd bij José en Pieter, op Struiken 3. Hiervoor zijn we op zoek naar ca. 8 kinderen tussen 8 en 12 jaar uit de omgeving. Samen met een live-tekenaar gaan de kinderen aan de slag en kunnen zij helemaal los gaan met hun wensen en ideeën. Dit resulteert uiteindelijk in een tekening met de nieuwe inrichting van de tuin en een hele lijst aan ideeën voor activiteiten die daar kunnen gaan plaatsvinden. Vervolgens gaan José en Pieter hiermee aan de slag om hun tuin in te richten/aan te leggen. De bedoeling is dan dat deze in het voorjaar al klaar is!

Aanmelden

Aanmelden kan door te mailen naar Puck Jonkers, via puck@pluckexperience.nl

Gepubliceerd door dorpscommissielaevegrashook

‘Laeve Grashook’ is de dorpscommissie van Grashoek. We zetten ons op een proactieve manier samen met het dorp in voor de leefbaarheid van Grashoek.

%d bloggers liken dit: