Concert en Novemberfest Semper Avanti geslaagd

Vrijdag 25 november vond er een concert plaats, gegeven door fanfare en drumband Semper Avanti. Dit concert dat het thema oktoberfeest had, werd druk bezocht.

De drumband speelde bekende popnummers, waarbij het publiek bij twee nummers bij een langzame opbouw van het nummer (er kwamen steeds meer instrumenten bij) mocht raden welk nummer het was en van welke artiest. Dit viel goed in de smaak. Na het optreden van de drumband speelde de fanfare stemmige muziek die in het teken stond van het oktoberfeest. Het publiek en de spelende leden hebben ervan genoten. Na het concert werd het Novemberfest tot in de late uurtjes voortgezet, met muziek van DJ Huhn.

Gepubliceerd door dorpscommissielaevegrashook

‘Laeve Grashook’ is de dorpscommissie van Grashoek. We zetten ons op een proactieve manier samen met het dorp in voor de leefbaarheid van Grashoek.

%d bloggers liken dit: