Informatieavond Helenaveenseweg, Roomweg, Ontginningsweg en Marisstraat

Eerder hebben we al aangekondigd dat de gemeente Peel en Maas in 2023 aan de slag gaat met het herinrichten van de Helenaveenseweg, Ontginningsweg, Marisstraat en een deel van de Roomweg. Het gaat om de delen binnen de bebouwde kom. Begin oktober is het voorlopig ontwerp gepresenteerd tijdens een inloopavond. Hier kwam toen een aantal reacties op. De gemeente is daar mee aan de slag gegaan en nu is het definitieve ontwerp van de plannen klaar. Deze worden halverwege december gepresenteerd. In dit bericht lees je meer hierover.

Informatieavond Roomweg, Ontginningsweg en Marisstraat op woensdag 14 december

Het definitieve ontwerp van de straten Roomweg, Ontginningsweg en Marisstraat is nu klaar. Dit definitief ontwerp presenteert de gemeente graag aan jullie. Iedereen is van harte welkom op woensdag 14 december vanaf 19.00 uur bij gemeenschapshuis De Ankerplaats.

Informatieavond Helenaveenseweg op donderdag 15 december

Het definitieve ontwerp van de Helenaveenseweg is nu klaar. Dit definitief ontwerp presenteert de gemeente graag aan jullie. Iedereen is van harte welkom vanaf 19.00 uur bij café-zaal Leanzo .

Aanmelden voor de informatieavond(en)

De gemeente vraagt iedereen om zich van tevoren aan te melden. Dat kan door te mailen naar projectopenbareruimte@peelenmaas.nl met daarbij je naam, adres en naar welke informatieavond je komt.

Vervolg / werkzaamheden

Na de informatieavonden gaat de gemeente aan de slag met het verder uitwerken van het definitief ontwerp tot een bestek. Zodra de aannemer bekend is, ontvangen omwonenden weer een brief van de gemeente met daarop de verwachte startdatum. De planning maken we in overleg met de om- aanliggende bedrijven.

Gepubliceerd door dorpscommissielaevegrashook

‘Laeve Grashook’ is de dorpscommissie van Grashoek. We zetten ons op een proactieve manier samen met het dorp in voor de leefbaarheid van Grashoek.

%d bloggers liken dit: