Inloopavond ontwerp Helenaveenseweg, Roomweg, Marisstraat en Ontginningsweg

In 2023 gaat de gemeente Peel en Maas aan de slag met het herinrichten van de Helenaveenseweg, Ontginningsweg, Marisstraat en een deel van de Roomweg. Het gaat om de delen binnen de bebouwde kom.

Op woensdag 5 oktober is hier een eerste inloopavond over. Tijdens deze avond presenteert de gemeente het ontwerp aan omwonenden en andere geïnteresseerden.

Voorlopig ontwerp

De afgelopen tijd heeft de gemeente diverse onderzoeken gedaan op de betreffende locaties. Op basis hiervan is samen met adviesbureau Infra20 een ontwerp gemaakt. In dit ontwerp is een reconstructie van de weg opgenomen en wordt er een hemelwaterriool aangelegd.

Inloopavond woensdag 5 oktober 19.00 – 21.00 uur

Tijdens de inloopavond presenteert de gemeente Peel en Maas het voorlopig ontwerp. Van 19.00 uur tot 20.00 uur ligt de nadruk op de Ontginningsweg, Marisstraat en Roomweg. Van 20.00 uur tot 21.00 uur op de Helenaveenseweg. Tijdens deze avond is er ruimte om vragen te stellen of om een reactie op het voorlopig ontwerp te geven. De inloopavond vindt plaats in gemeenschapshuis De Ankerplaats. Iedereen is welkom om hierbij aan te sluiten.

Gepubliceerd door dorpscommissielaevegrashook

‘Laeve Grashook’ is de dorpscommissie van Grashoek. We zetten ons op een proactieve manier samen met het dorp in voor de leefbaarheid van Grashoek.

%d bloggers liken dit: