Eerste bijeenkomst herinrichting dorpsplein

De afgelopen tijd zijn alle oude beuken op het plein voor de kerk gerooid, wat betekent dat dit plein deels heringericht moet gaan worden. Als dorpscommissie willen we hierin graag snel actie gaan ondernemen. Na onze oproep om met een aantal dorpsbewoners een commissie “dorpsplein” te gaan vormen, hebben meerdere mensen zich gemeld. Fijn! Inmiddels is daarom op korte termijn een eerste bijeenkomst gepland.

Het idee is dat deze commissie zich samen met de gemeente Peel & Maas buigt over het herinrichten van een deel van het plein (een strook tegen de Roomweg aan, waar de beuken hebben gestaan).

Wil jij ook nog meedenken, meepraten en samen met dorpsgenoten een plan maken? Stuur dan een mailtje naar info@laevegrashook.nl Meer info volgt dan. De verwachting is dat wij 3-5 bijeenkomsten nodig zullen hebben om dit voor elkaar te krijgen.

Gepubliceerd door dorpscommissielaevegrashook

‘Laeve Grashook’ is de dorpscommissie van Grashoek. We zetten ons op een proactieve manier samen met het dorp in voor de leefbaarheid van Grashoek.

%d bloggers liken dit: