Update zonnepark Grashoek

Uit recente nieuwsberichten hebben we allemaal kunnen lezen dat er een initiatief ligt voor een zonnepark in Grashoek (aan de Spiesberg, zonnepark van 14,5 hectare). Dit plan is als winnaar geselecteerd uit de tender zonneparken, een besluit van het college van B&W van de gemeente Peel en Maas. Hiermee komt het zonnepark in aanmerking voor een procedure voor een omgevingsvergunning.

Tot nu toe is er over dit project helaas minimaal gecommuniceerd met de inwoners van Grashoek. Als dorpscommissie ‘Laeve Grashook’ en commissie duurzaamheid vinden we het belangrijk dat het dorp geïnformeerd wordt over zo’n project. Communicatie is dan ook één van onze speerpunten. We hebben daarom nu actie ondernomen richting de initiatiefnemers, om samen te kijken hoe we ervoor kunnen zorgen dat de gemeenschap goed geïnformeerd wordt over dit project.

Gepubliceerd door dorpscommissielaevegrashook

‘Laeve Grashook’ is de dorpscommissie van Grashoek. We zetten ons op een proactieve manier samen met het dorp in voor de leefbaarheid van Grashoek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: