Dankwoord oud-bestuursleden en nieuwe start

De afgelopen tijd zijn we langs de deuren geweest met presentjes bij onze oud-bestuursleden, om hen te bedanken. De afgelopen tijd is een groep enthousiaste personen ook bezig geweest met het opzetten van iets nieuws: de dorpscommissie ‘Laeve Grashook’. Een korte update!

We hebben oud-bestuursleden Frits Verlinden, Paulien van der Woude en Harold Stemkens verrast met een ‘Grashoeks pakket’. Van de voormalig penningmeester, Jan Willems, hebben we onlangs helaas definitief afscheid moeten nemen. Voor Jan hebben we daarom nog onze dank uitgesproken aan zijn gezin.

In ‘normale’ omstandigheden hadden we in een bijeenkomst afscheid willen nemen van het oude bestuur. Vanwege de coronamaatregelen was dat helaas niet mogelijk en hebben we onze voorgangers op deze manier bedankt. Via deze weg willen we nogmaals onze dank uitspreken voor de bestuursleden van het voormalige Dorpsoverleg. Dankjewel voor jullie enorme inzet voor het dorp!

Hoe nu verder?

Nadat het Dorpsoverleg in 2019 gestopt is, hebben er meerdere gesprekken met allerlei betrokken inwoners plaatsgevonden. De vraag ‘hoe gaan we nu verder?’ stond toen centraal. Daar is een groepje enthousiaste personen uitgekomen dat nu, nog achter de schermen, volop bezig is met het opzetten van iets nieuws: de dorpscommissie ‘Laeve Grashook’. Een frisse start, met nieuwe mensen: John Janssen, Robin Peeters, Rob Steeghs & Lindy Bos.

Binnenkort horen jullie meer over het ‘hoe en wat’ van de nieuwe dorpscommissie. En we hopen jullie in het najaar ook uit te kunnen nodigen voor een kennismakingsavond. Daar vertellen we jullie graag meer!

Contact

Heb je nu al vragen aan ons? Of wil je zelf een rol spelen in de dorpscommissie of één van de andere commissies? Neem dan contact op via de Facebookpagina of e-mail: info@infograshoek.nl

Gepubliceerd door dorpscommissielaevegrashook

‘Laeve Grashook’ is de dorpscommissie van Grashoek. We zetten ons op een proactieve manier samen met het dorp in voor de leefbaarheid van Grashoek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: