Sint Maartensviering in Grashoek

Zaterdag 5 november vieren we weer Sint Maarten met het hele dorp! In dit bericht vind je alle informatie hierover. Met dank aan het St. Maartenscomité Grashoek.

Programma

Op zaterdag 5 november kunnen de kinderen van 18.00 tot 19.00 uur met hun lampionnen langs de deuren gaan zingen. We hopen dat iedereen zijn best doet om met een zo mooi mogelijke lampioencreatie langs de deuren te gaan! Vanaf 19.00 uur zijn jullie welkom om gezellig bij elkaar te komen bij het St. Maartensvuur. Hier staat een kleine versnapering en een warm drankje voor jullie klaar.

Locatie

Het Sint Maartensvuur is ook dit jaar weer op het perceel van de familie Engelen, aan de Kapelweg. We willen jullie vragen om het vuur te benaderen via de Kapelweg. Zie ook het kaartje.

Extra informatie

Opgeven is niet nodig.

Er staat een collectebus voor een vrijwillige bijdrage. Mede door de opbrengst van vorig jaar, kan het comité dit jaar weer het Sint Maartensfeest voor het hele dorp organiseren.

Vuurwerk, fakkels en blikken worden in verband met veiligheid niet toegestaan. Betreden van het perceel is op eigen risico. Kinderen zijn welkom onder begeleiding van een volwassene.

Namens het Sint Maartenscomité Grashoek: Niels van Hoof, Ellen Keijsers, Robert Reinders en Dyenne Tielen.

Gepubliceerd door dorpscommissielaevegrashook

‘Laeve Grashook’ is de dorpscommissie van Grashoek. We zetten ons op een proactieve manier samen met het dorp in voor de leefbaarheid van Grashoek.

%d bloggers liken dit: