Intocht Sinterklaas in Grashoek

Zachtjes gaan de paardenvoetjes weer richting ons mooie Grashoek, op zondagochtend 13 november! Lees hier alle informatie over de intocht! Met dank aan het Sinterklaascomité Grashoek.

Op zondagochtend 13 november worden alle Grashoekse kinderen, van baby tot en met groep 5, samen met hun ouders verwacht in de zaal van de Ankerplaats.
Vanaf 10.00 uur zullen we de Sint en zijn pieten verwelkomen met liedjes en muziek.

Vanaf 9.45 uur zijn jullie van harte welkom en is er de mogelijkheid een kopje koffie of drankje te nuttigen aan de bar. Na afloop zal de bar ook geopend zijn.

Voor de kinderen van groep 6, 7 en 8 wordt vanaf 9.30 uur een leuke film gedraaid in de Brem.

Foto’s tijdens de intocht

Tijdens de intocht van Sinterklaas en zijn pieten worden er ook foto’s gemaakt, die daarna op multimedia gedeeld zullen worden. Wil je dit liever niet, dan geef het even door aan iemand van het Sinterklaascomité.

Kleurplaten

In week 44 krijgen de kinderen van de peuterspeelzaal en van groep 1 t/m 5 op school een kleurplaat. Deze kan geverfd, gekleurd of beplakt worden.

Alle kinderen die op 12 november (tijdens de collecte, zie de informatie verderop in dit bericht) de kleurplaat persoonlijk inleveren bij piet, krijgen een verrassing!

De tekeningen worden allemaal als versiering opgehangen in de Ankerplaats, zodat deze weer prachtig versierd is voor de aankomst van de Sint.

Kinderen die niet in Grashoek op de peuterspeelzaal of de basisschool zitten, mogen zelf een kleurplaat maken en inleveren of kunnen bij Jolien (Helenaveenseweg 23) een kleurplaat ophalen.

Kleurplaten die tijdens de collecte niet kunnen worden ingeleverd, kunnen t/m 11 november nog ingeleverd worden bij Karen (Roomweg 16). Deze kinderen krijgen hier ook een verrassing.

Pieten komen collecteren

Op zaterdag 12 november zullen, net zoals afgelopen jaren, de pieten langs de huizen komen collecteren. (vanaf 9.30 uur het buitengebied en na de middag in de woonwijken)

Wij zouden het ook dit jaar weer geweldig vinden als u dit kinderfeest met een financiële bijdrage wilt ondersteunen, waarvoor reeds onze dank!

Mocht u niet thuis zijn tijdens de collecte, dan kunt u als nog een bijdrage doen op zondag 13 November in de collectebus van Sint en piet bij de ingang van de Ankerplaats, of u bijdrage storten op rekeningnummer: NL84RABO0347425577 t.n.v. KMJ Joosten o.v.v. “Sintbijdrage”.

Namens het Sinterklaascomité Grashoek

Gepubliceerd door dorpscommissielaevegrashook

‘Laeve Grashook’ is de dorpscommissie van Grashoek. We zetten ons op een proactieve manier samen met het dorp in voor de leefbaarheid van Grashoek.

%d bloggers liken dit: