Christmas Truckrun komt weer door Grashoek!

Aanstaande zaterdag 17 december komt de Christmas truckrun weer door Grashoek. Ruim 80 verlichte kersttrucks rijden met cliënten van Daelzicht een route door de voormalige gemeente Helden. Tussen circa 18.30 en 18.45 uur komt de truckrun door Grashoek. Komen jullie ook weer kijken en genieten?

De truckrun rijdt vanuit Koningslust via de Vliegertsdijk, Lorbaan, Pastoor Vullingsstraat, Roomweg en Marisstraat richting Beringe.

Parkeren & bereikbaarheid tijdens de truckrun

Om de doorkomst van de Christmas Truckrun goed te laten verlopen, vraagt de organisatie het volgende:
• Geen auto’s of andere voertuigen/obstakels op de weg zetten tussen circa 18.30 en 18.45 uur. De weg is soms smal, met voertuigen op de weg komen de kersttrucks er niet door. En ze blokkeren natuurlijk ook het zicht voor de kijkers.
• Aanwonenden van deze straten kunnen tijdens de doorkomst van de Christmas Truckrun niet met de auto de straat in/uit. Mocht je tijdens de truckrun met de auto weg moeten, adviseert de organisatie om de auto voor 18.30 uur te parkeren buiten de route. In noodsituaties worden auto’s natuurlijk wel voorgelaten en de truckrun even stilgezet.

Namens de organisatie alvast bedankt voor de medewerking en het begrip; en hopelijk zien we jullie bij de Christmas Truckrun zaterdag

Gepubliceerd door dorpscommissielaevegrashook

‘Laeve Grashook’ is de dorpscommissie van Grashoek. We zetten ons op een proactieve manier samen met het dorp in voor de leefbaarheid van Grashoek.

%d bloggers liken dit: