Herinrichting dorpsplein

Nadat er in juli weer 3 beukenbomen gerooid zijn op ons dorpsplein, is de situatie akelig duidelijk geworden. Alle oude beuken voor de kerk zijn verdwenen, wat betekent dat het plein voor de kerk deels heringericht moet gaan worden.

Als dorpscommissie Laeve Grashook willen we hierin graag snel actie gaan ondernemen. Het idee is om samen met een aantal dorpsbewoners een commissie “dorpsplein” tw gaan vormen, die zich hier samen met de gemeente Peel & Maas over buigt.

Vooraf is het echter wel belangrijk om aan te geven dat het alléén gaat om het herinrichten van een deel van het plein (een strook tegen de Roomweg aan, waar de beuken hebben gestaan). Het plein is eigendom van de parochie Grashoek en het parochieplatform heeft aangegeven dat zij openstaan voor een aanpassing van deze strook.

Wil je meedenken, meepraten en samen met dorpsgenoten een plan maken? Dat kan! De verwachting is dat wij 3-5 bijeenkomsten nodig zullen hebben om dit voor elkaar te krijgen. Je kunt je opgeven tot 11 september via e-mail info@laevegrashook.nl Meer info volgt dan.

Gepubliceerd door dorpscommissielaevegrashook

‘Laeve Grashook’ is de dorpscommissie van Grashoek. We zetten ons op een proactieve manier samen met het dorp in voor de leefbaarheid van Grashoek.

%d bloggers liken dit: