Huishoudelijke hulp gezocht in Grashoek en omgeving

Soms lukt het mensen niet (meer) om zelf het huishouden te doen. Bijvoorbeeld door ziekte, een beperking of de zorg voor een thuiswonend gehandicapt kind. Voor die mensen is er hulp in de huishouding. Hulp in het huishouden wordt in Grashoek laagdrempelig en dichtbij de mensen georganiseerd. Omkijken naar elkaar is het uitgangspunt.

Heb jij een paar uurtjes over in de week en wil je dicht bij huis kunnen werken? Als huishoudelijke hulp is je werk goed te combineren met een andere baan of studie en je privéleven.

Wie zoeken we?

  • Anderen helpen is het liefste wat je doet. Voor mensen die niet meer zelfstandig het huishouden kunnen doen, zet je je graag in.
  • Je bent sociaal, hebt een luisterend oor en weet waar mensen behoefte aan hebben.
  • Als huishoudelijke hulp werk je zelfstandig.
  • Uiteraard wel op het moment dat het past in jouw planning én in die van onze hulpvrager.

Hulp in de huishouding is méér dan alleen schoonmaken.

Welke diploma’s heb je nodig? Geen enkele. Belangrijker vinden we je motivatie om als huishoudelijke hulp te komen werken bij ons. Uiteraard krijg je hier een vergoeding voor.

Heb je interesse of wil je meer weten? Kijk dan op www.peelenmaas.nl/inwoners-en-ondernemers/zorg-en-ondersteuning/huishoudelijke-hulp of neem dan contact op met Ans Peeters, Dorpsondersteuner Grashoek. Zij is bereikbaar via telefoon 06 1042 0374 of dorpsondersteunergrashoek@kkpm.nl

Het project Hulp bij het huishouden valt direct onder verantwoordelijkheid van de Stichting BWiG.

De dorpsondersteuner is de verbindende schakel tussen inwoners, professionals en vrijwilligers die zich bezig houden met allerlei projecten en initiatieven in het dorp die het individuele welzijn, leefbaarheid en welbevinden van alle inwoners van Grashoek bevorderen. Gezamenlijk doel is de inwoners van Grashoek ondersteunen in het zolang mogelijk kunnen blijven wonen en leven in de eigen vertrouwde omgeving.

Gepubliceerd door dorpscommissielaevegrashook

‘Laeve Grashook’ is de dorpscommissie van Grashoek. We zetten ons op een proactieve manier samen met het dorp in voor de leefbaarheid van Grashoek.

%d bloggers liken dit: