Samen eropuit met de rolstoelfiets!

Wat is er mooier dan er samen met de fiets op uit te gaan? De zon op je gezicht, de wind door je haren en lekker genieten van al het moois dat er hier in de buurt is. Met de rolstoelfiets van De Zonnebloem afdeling Grashoek is dit ook mogelijk voor mensen die niet (meer) in staat zijn om zelf te fietsen! Samen met je partner, mantelzorger, familielid of vrijwilliger er lekker op uit met de elektrische rolstoelfiets.

Iedereen kan gebruik maken van de rolstoelfiets

Je kan de rolstoelfiets reserveren voor een hele dag. Dit kan via stichting Dorpsvervoer Grashoek – Beringe – Koningslust, telefonisch op werkdagen tussen 8.00 en 10.00 via 06-14956170 of door te mailen naar dorpsvervoergbk@gmail.com. Kosten zijn €10 per dag. De fiets staat bij gemeenschapshuis De Ankerplaats (Pastoor Vullinghsstraat 3 in Grashoek). Om de fiets te gebruiken, hoef je niet geregistreerd te zijn als Zonnebloem-deelnemer.

Vrijwilligers gezocht voor de rolstoelfiets!

Lijkt het jou leuk om samen met iemand erop uit te gaan met de rolstoelfiets? Samen de natuur in, op familiebezoek, een ijsje eten of winkelen… De Zonnebloem afdeling Grashoek zoekt nog vrijwilligers die er samen met iemand op uit willen gaan met de elektrische rolstoelfiets. Is dit iets voor jou of wil je hier meer over weten? Stuur dan een bericht naar zonnebloemgrashoek@gmail.com

Rolstoelfietsen in Peel en Maas

De rolstoelfiets van De Zonnebloem in Grashoek en Helden zijn de eerste exemplaren van het project ‘De deur uit met de Zonnebloemfiets’ zoals Nationale Vereniging de Zonnebloem die m.i.v. 2022 heeft opgestart. De Zonnebloem streeft ernaar om in drie jaar landelijk 150 Zonnebloem-rolstoelfietsen op de straat te zetten.

Gepubliceerd door dorpscommissielaevegrashook

‘Laeve Grashook’ is de dorpscommissie van Grashoek. We zetten ons op een proactieve manier samen met het dorp in voor de leefbaarheid van Grashoek.

%d bloggers liken dit: