Interessante dialoogavond over toekomst Semper Avanti

Gisteren (maandag 25 april) kwamen de leden van fanfare en drumband Semper Avanti samen om de brainstormen over de toekomst van de vereniging. In deze dialoogavond werd stilgestaan bij het verleden, heden en vooral de toekomst van Semper Avanti. De avond werd begeleid door Ron Klemann van Vorkmeer.

In kleine groepjes werd nagedacht over het succes van de vereniging, uitdagingen, kansen en wat er nodig is richting de toekomst. Er werd gediscussieerd over vraagstellingen als ‘Wat geeft je plezier en energie binnen Semper Avanti?’, ‘Wat kost juist energie?’, ‘Waar zijn we trots op?’ en ‘Waar kunnen we nog meer verbindingen maken met het dorp?’. Deze sessie werd zowel met de jeugd als de volwassenen van Semper Avanti gedaan. Naast leden van de vereniging waren er juist ook “externe” mensen uit Grashoek uitgenodigd om vanuit een andere invalshoek mee te denken.

Het leverde interessante gesprekken op!

Vervolg

De uitkomsten van de brainstormsessies worden de komende tijd uitgewerkt door Vorkmeer. Vervolgens wordt er gekeken hoe nu verder.

Gepubliceerd door dorpscommissielaevegrashook

‘Laeve Grashook’ is de dorpscommissie van Grashoek. We zetten ons op een proactieve manier samen met het dorp in voor de leefbaarheid van Grashoek.

%d bloggers liken dit: