Bericht van burgemeester Wilma Delissen-van Tongerlo

Een bericht van burgemeester Wilma Delissen-van Tongerlo: “DANKJEWEL!!! Donderdagmiddag heb ik samen met wethouder Mestrom gezien en gehoord hoe gastvrij Grashoek is! We zijn bijgepraat en op hoogte gebracht van jullie inzet en de wijze waarop vluchtelingen uit Oekraïne zijn opgevangen en geholpen. Uit de gesprekken blijkt de betrokkenheid en hands on mentaliteit. Vooral de snelheid waarop jullie vele vrijwilligers, verenigingen en mensen die hun huis/locatie ter beschikking stellen in de actie stand gekregen hebben, is een heel groot compliment waard, chapeau. Jullie laten zien waar een klein dorp groot in kan zijn. Ik heb grote waardering voor dit initiatief om mensen in nood te helpen, ik ben trots op jullie en vanzelfsprekend geldt dit ook namens het hele gemeentebestuur. Hartelijk dank.”

En ook wij als dorpscommissie zijn trots! Op ons mooie dorp, op de vele vrijwilligers, op wat we hier met z’n allen voor elkaar krijgen en op deze mooie boodschap!

Gepubliceerd door dorpscommissielaevegrashook

‘Laeve Grashook’ is de dorpscommissie van Grashoek. We zetten ons op een proactieve manier samen met het dorp in voor de leefbaarheid van Grashoek.

%d bloggers liken dit: