Nieuw: activiteitenkalender Grashoek

Goed nieuws! Dorpscommissie Laeve Grashook introduceert een gezamenlijke activiteitenkalender op www.laevegrashook.nl/agenda. Een overzicht van activiteiten in Grashoek. Tijdens de kick-off van de dorpscommissie kwam André Rijs met het idee om een gezamenlijke dorpsagenda te gaan gebruiken. Dat idee werd enthousiast ontvangen en dus is de dorpscommissie samen met André hiermee aan de slag gegaan. En met succes, want inmiddels is de gezamenlijke agenda live!

In één oogopslag een overzicht

Het doel van de gezamenlijke agenda is om beter van elkaar te weten wanneer er wat georganiseerd wordt. Dit voorkomt dubbele planningen; met als gevolg dat bezoekers een keuze moeten maken tussen meerdere activiteiten. Dat is natuurlijk jammer.

Met deze agenda kun je in één oogopslag via de website van Laeve Grashook zien wat er wanneer te doen is.

Waar is de agenda voor bedoeld?

De agenda is bedoeld voor evenementen, activiteiten, bijeenkomsten, jubilea of bijzondere data van plaatselijke verenigingen, stichtingen, organisaties en/of bedrijven. Verjaardagen of persoonlijke gebeurtenissen/activiteiten worden hier niet in opgenomen. De agenda is ook niet bedoeld voor commerciële activiteiten.

Voorwaarde is dat de gebeurtenis interessant/relevant is voor het hele dorp of een groot deel ervan.

Activiteiten aanmelden voor kalender

Wil je een evenement, activiteit, bijeenkomst, jubileum of bijzondere datum onder de aandacht brengen? Aanmelden kan heel makkelijk door volledige informatie te mailen naar agenda@laevegrashook.nl. Wees zo volledig mogelijk met aanleveren van informatie. Alleen volledige aangeleverde informatie kunnen we plaatsen in de kalender. Wij verwerken de informatie dan in de kalender. De evenementenkalender wordt aan het begin van iedere maand (dus één keer per maand) bijgewerkt.

De volgende informatie hebben we nodig:
• Wat is de activiteit? (korte omschrijving)
• Waar is de activiteit? (locatie)
• Wanneer is de activiteit? (datum en tijdstip, eventueel start en einde)
• Wie organiseert het? (welke vereniging/organisatie)
• Voor wie is de activiteit? (is iedereen welkom of bijvoorbeeld alleen leden?)
• Extra informatie (kosten, hoe kunnen mensen zich aanmelden, eventuele link naar website)

Kijk op de website!

Precieze informatie en de agenda kun je bekijken via www.laevegrashook.nl/agenda

Gepubliceerd door dorpscommissielaevegrashook

‘Laeve Grashook’ is de dorpscommissie van Grashoek. We zetten ons op een proactieve manier samen met het dorp in voor de leefbaarheid van Grashoek.

%d bloggers liken dit: