Kleurwedstrijd kermis Grashoek

Langzaam kunnen we weer aftellen naar de kermis van Grashoek! Van zaterdag 12 t/m dinsdag 15 augustus is het kermis. Om alvast in de stemming te komen, organiseren we een kleurwedstrijd voor alle kinderen in Grashoek. Kleur, plak of verf de kleurplaat zo mooi mogelijk en lever hem in vóór 31 juli – en maak kans op hele leuke prijzen!

Via basisschool de Horizon ontvangen alle bassischoolkinderen de speciaal ontworpen ‘Kermis Grashoek’ kleurplaat. Je kan ‘m ook nog zelf downloaden hieronder of een extra kleurplaat afhalen bij gemeenschapshuis de Ankerplaats.

Wat moet je doen?

Kleur, plak of verf de kleurplaat zo mooi mogelijk en lever hem vóór 10 augustus in op Berkenhof 6 of Berkenhof 11. Zo maak je kans op één van de vele leuke prijzen die er te winnen zijn!!

De winnaars van de kleurwedstrijd worden bekend gemaakt op maandag 14 augustus om 18.30 uur op het kermisterrein. We hopen dat je er dan bij bent om zelf de prijs in ontvangst te nemen! We hebben een hele speciale persoon uitgenodigd om de prijzen uit te delen!

We tellen af naar de kermis!

Namens de kermiscommissie wensen we jullie veel plezier met kleuren en we zien jullie graag op de kermis… want we hebben heel veel leuke activiteiten voor jullie in petto! Houd dus ook zeker onze website & sociale media in de gaten de komende tijd!

Kermiscommissie Grashoek

Met dank aan Peter-Jan Strik voor de mooie kleurplaat van Kermis Grashoek!

Gepubliceerd door dorpscommissielaevegrashook

‘Laeve Grashook’ is de dorpscommissie van Grashoek. We zetten ons op een proactieve manier samen met het dorp in voor de leefbaarheid van Grashoek.